Dinsdag 12 september jl. was het groot feest op alle locaties van onze organisatie: de nieuwe leeromgeving REIN ging live! Precies om 15.00 uur konden alle medewerkers van Pro Senectute inloggen in dit spiksplinternieuwe systeem. De eerste reacties zijn enorm positief!

Binnen Pro Senectute vinden we het belangrijk dat medewerkers alle tools in handen krijgen om het werk op een juiste manier te kunnen uitoefenen en natuurlijk ook om te groeien met al hun talenten.

En…onze organisatie wil natuurlijk een goede werkgever zijn die al deze mogelijkheden kan aanbieden, niet alleen voor de huidige medewerkers, maar zeker ook om een aantrekkelijke werkgever te zijn voor nieuwe collega’s!

Passie voor het vak heb je nodig om je werk met energie te kunnen doen. Energie krijg je, als je met passie je werk kunt doen. Beide zaken zijn essentieel in ons vakgebied! De mogelijkheden binnen REIN ondersteunen ons daarbij.

Op de foto de feestelijke livegang van REIN op locatie Wildhoef/Wildstaete in Bloemendaal, waar ook onze bestuurder Pim de Vries en projectleider Janny Spek aanwezig waren.

REIN live 2023 650px