Onze bewoners en Vrienden vormen de basis van de identiteit van Pro Senectute. Vrienden van Pro Senectute zijn nauw verbonden met (de visie van) Pro Senectute. Daarom gaan we graag het gesprek aan met onze Vrienden. Hoe willen zij oud worden, welke verwachtingen en wensen hebben zij daarover?

Pro Senectute kan op deze verwachtingen en wensen inspelen bij nieuwbouwplannen, bij diensten en services op locaties en bij particuliere initiatieven op het gebied van vastgoed en/of zorg- en dienstverlening.

Vrienden vormen met elkaar een sterk netwerk en ontmoeten elkaar tijdens bijeenkomsten.

 

 

Voordelen voor Vrienden

  • Bijdrage aan de visie en de identiteit van  Pro Senectute.
  • Betrokken bij nieuwbouwprojecten – bijeenkomsten met architect en deelname aan woonwensen-onderzoek
  • Uitnodigingen voor bijeenkomsten, activiteiten en arrangementen op locaties
  • Sterk netwerk van gelijkgestemden – vergelijkbare achtergronden en interesses
  • Exclusieve landelijke Vriendenbijeenkomsten
  • Kortingen op middagconcerten van Het Concertgebouw in Amsterdam
  • Tweemaal per jaar Magazine Proza - over bewoners, Vrienden, locaties en ontwikkelingen
  • Als Vriend komt u in aanmerking voor een plaats in een van onze locaties.

Hoe kunt u Vriend worden van Vereniging  Pro Senectute?

Zodra u zich heeft aangemeld via het aanmeldformulier om Vriend te worden, ontvangt u een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met de locatiemanager op de locatie van uw keuze. Samen met de locatiemanager vult u het Vriendenformulier in. In de locatie kunt u de sfeer proeven en mogelijk een aantal bewoners ontmoeten. Een gemeenschappelijke achtergrond maakt het eenvoudig om contacten te leggen en staat borg voor de harmonieuze woonomgeving van Pro Senectute.

Bent u eenmaal Vriend dan is de keuze geheel aan u of u de stap naar een Pro Senectute-locatie in de toekomst wilt maken. Houdt u er wel rekening mee dat u voor een locatie met volledige verzorging en verpleging een indicatie van het CIZ (vanaf Zorg Zwaarte Pakket 4) nodig heeft. Een mogelijke wachtlijst kan invloed hebben op de timing. Voor particulier huren in een van onze locaties heeft u geen indicatie nodig. Mocht u twijfelen, dan kunt u altijd contact opnemen met de betreffende locatiemanager voor nadere informatie. Ook kunt af en toe meedoen met activiteiten op die locatie of u aanmelden voor een diner. Op die manier komt u beter in contact met bewoners en kunt u makkelijker een keuze maken.

Vriend worden van de Vereniging Pro Senectute

  • Lidmaatschap voor echtparen € 50,- per jaar
  • Lidmaatschap voor alleenstaanden € 35,- per jaar

Als u Vriend wilt worden van de Vereniging Pro Senectute, kunt u zich per e-mail aanmelden bij de cliëntenadministratie in Amsterdam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoonnummer: 020 540 01 55.

Download this file (Verslag Regionale Vriendenbijeenkomst Lochem 18 april 2019.pdf)Verslag Regionale Vriendenbijeenkomst Lochem 18 april 2019
Download
Download this file (Verslag Regionale Vriendenbijeenkomst Soest 11 april 2019.pdf)Verslag Regionale Vriendenbijeenkomst Soest 11 april 2019
Download
Download this file (Verslag Landelijke Vriendenbijeenkomst Velsen-Zuid 27 september 2018.pdf)Verslag Landelijke Vriendenbijeenkomst Velsen-Zuid 27 september 2018
Download

Gastvrije organisatie - Waar het om gaat is dat medewerkers verder gaan dan hun functiebeschrijving. Met andere woorden, wij willen in alle denkbare mogelijkheden voldoen aan de verwachtingen van bewoners en gasten.

Harm Okker
Facilitair manager