In Zuidkwartier woont u geheel zelfstandig. Indien u geen of een lichte zorgvraag heeft, tot indicatie Zorg Zwaarte Pakket  (ZZP) 4, kunt u in Zuidkwartier een appartement huren en gebruikmaken van de faciliteiten. Elk appartement beschikt over een 24-uurs zorgalarmeringssysteem. Als u thuiszorg nodig heeft, kunnen wij u adviseren en begeleiden. Het is prettig te weten dat u, indien nodig, gebruik kunt maken van de dienstverlening van Pro Senectute via de coördinator van Zuidkwartier. Zij helpt u met vragen op het gebied van dienstverlening en zorg. Dit kan variëren van het vinden van een goede fysiotherapeut tot het organiseren van de thuiszorg. Ook onderling helpen en adviseren bewoners elkaar, waar mogelijk. Dit geeft niet alleen u rust, maar ook uw naasten, waardoor u meer tijd heeft te genieten van de bijzondere momenten samen.

Indien uw zorgzwaarte toeneemt gedurende uw verblijf in Zuidkwartier, zullen we met u (en eventueel uw naasten) een passende oplossing zoeken voor het bieden van een zorgcontinuüm binnen de mogelijkheden van Pro Senectute, dan wel met een samenwerkingspartner.

Gastvrije organisatie - Waar het om gaat is dat medewerkers verder gaan dan hun functiebeschrijving. Met andere woorden, wij willen in alle denkbare mogelijkheden voldoen aan de verwachtingen van bewoners en gasten.

Harm Okker
Facilitair manager