Iedere week organiseren bewoners een koffieochtend in de gemeenschappelijke ruimte (appartement Pro Senectute) op de begane grond. Ook initiëren bewoners of de locatiecoördinator hier filmavonden en lezingen (bijvoorbeeld over een mooie reis, architectuur, etc.). En er zijn regelmatig muzikale bijeenkomsten van bewoners die zelf een instrument spelen of anderen.

Voor geplande activiteiten, data en tijden, kunt u contact opnemen met de locatiecoördinator.

Dienstverlening en faciliteiten

Enkele diensten uitgelicht: Huisvuil ophaaldienst, huismeester voor klusjes in huis, binnentuin voor koffie-ochtenden en andere activiteiten.

Lees meer

Wonen in Zuidkwartier

Zuidkwartier ligt in het Olympisch kwartier in Amsterdam-Zuid achter het Olympisch stadion. Ideaal gelegen tussen het Vondelpark en de Zuid-as, dichtbij het centrum en de uitvalswegen. Met het openbaar vervoer vlakbij zijn het Concertgebouw, het museumkwartier, theaters en winkels goed...

Lees meer

Activiteiten voor bewoners

Iedere week organiseren bewoners onder andere een koffieochtend, filmavonden en lezingen.

Lees meer

Gastvrije organisatie - Waar het om gaat is dat medewerkers verder gaan dan hun functiebeschrijving. Met andere woorden, wij willen in alle denkbare mogelijkheden voldoen aan de verwachtingen van bewoners en gasten.

Harm Okker
Facilitair manager