Iedere week organiseren bewoners een koffieochtend in de gemeenschappelijke ruimte (appartement Pro Senectute) op de begane grond. Ook initiëren bewoners of de locatiecoördinator hier filmavonden en lezingen (bijvoorbeeld over een mooie reis, architectuur, etc.). En er zijn regelmatig muzikale bijeenkomsten van bewoners die zelf een instrument spelen of anderen.

Voor geplande activiteiten, data en tijden, kunt u contact opnemen met de locatiecoördinator.

Dienstverlening en faciliteiten

Enkele diensten uitgelicht: Huisvuil ophaaldienst, huismeester voor klusjes in huis, binnentuin voor koffie-ochtenden en andere activiteiten.

Lees meer

Wonen in Zuidkwartier

Zuidkwartier ligt in het Olympisch kwartier in Amsterdam-Zuid achter het Olympisch stadion. Ideaal gelegen tussen het Vondelpark en de Zuid-as, dichtbij het centrum en de uitvalswegen. Met het openbaar vervoer vlakbij zijn het Concertgebouw, het museumkwartier, theaters en winkels goed...

Lees meer

Activiteiten voor bewoners

Iedere week organiseren bewoners onder andere een koffieochtend, filmavonden en lezingen.

Lees meer

Vanuit ons huis in Bosch en Duin zochten we naar een volgende stap. Via de bridgeclub had mijn echtgenote contact met een bewoonster van Oranjepark. De stap was snel gemaakt. Het is een heerlijk appartement aan de achterzijde met uitzicht op bomen en een vijver.

De heer Steijn
Bewoner Oranjepark, Soest