Filmpje danspaleis

 

Het was een waar dansfeest op 8 oktober in Wildhoef met muziek van de tijd van toen. Zestig bewoners zwierden door de ruimte op de muziek uit de jaren ’30 en ’40 van Stichting Het Danspaleis. Ze werden begeleid door medewerkers van Wildhoef en vrouwen van de ‘Ladies' Circle Haarlemmerland’. Niemand heeft de dans ontsprongen, ook bewoners in een rolstoel swingden mee. “We wilden dit jaar ons maatschappelijk doel lokaal invullen. Door op deze muzikale manier aandacht te geven aan ouderen, kwamen we makkelijk in contact met hen.
Het Danspaleis voor ouderen sloot daar goed bij aan. En zo hebben we bewoners en onszelf een onvergetelijke middag bezorgd.”, voorzitter van de Ladies’ Circle Haarlemmerland.

Wildhoef - Historische bomen verplaatst 10-4-2018

Ter voorbereiding op de sloop van Wildhoef en de nieuwbouw op dezelfde plaats, werden op het terrein van Wildhoef twee historische bomen verplaatst.  Geplant op 5 mei 1995 ter viering van 50 jaar na de bevrijding. Geplant op 31 januari 1988 ter ere...

Lees meer

KOM KIJKEN EN ERVAAR HET

in onze locatie. Wil jij weten hoe het is om bij ons te werken? Loop dan eens bij ons binnen. Of maak een afspraak via contact. Wij willen jou graag ontmoeten. ...

Lees meer

Schoenen gezocht

Wildhoef – Bloemendaal

Lees meer

Beentjes van de vloer

Danspaleis zondag 8 oktober Wildhoef - Bloemendaal

Lees meer

Diensten, Services en Faciliteiten

Geen info over Diensten, Services en Faciliteiten 

Lees meer

Vitaliteit zit niet alleen in technische innovaties. Voor bewoners is er al veel te behalen in het stimuleren van de eigen regie en zelfredzaamheid. Dat kunnen kleine dingen zijn, die heel belangrijk zijn in hun beleving en welbevinden. Denk aan het stimuleren van bijvoorbeeld een bewoner die graag zelf de kopjes op tafel wil zetten.

Monique Polman
Locatiemanager Oranjestein, Doorn