Omdat Tusselerhof gesloopt is vanwege nieuwbouw op dezelfde plek, zijn de bewoners in juni 2018 voor twee jaar tijdelijk gehuisvest op:

Bosweg 1, 7241 JH Lochem 
T 0573 256 231 
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het voorjaar van 2018 is het oude pand Tusselerhof gesloopt om op dezelfde mooie plek een nieuwe locatie te realiseren. Zie beeld nieuwbouwimpressie Tusselerhof.

Bouwplan

De verwachting is dat de bouw medio 2020 gereed is. Tussen de twee vleugels bevindt zich de transparante ontmoetingsruimte met mooi uitzicht op de groene omgeving.
Hier bevindt zich de entree, het restaurant met veranda en terras aan voor- en achterzijde. Tevens komen er ruimtes voor een kapsalon en fitness.

Hospitality

Het nieuwbouwplan heeft allure en de uitstraling van onze medewerkers zal hier straks bij aansluiten. Naast kwalitatieve zorgverlening, zal de aandacht uitgaan naar hospitality (gastheerschap).

 Cliëntenraad Tusselerhof

 Heer J. Coers, voorzitter 

 Mevrouw J. Martin secretaris

 Mevrouw C.C.H. Moritzen-Rutgers

Mevrouw P. Wolfraad

 Mevrouw A. Oprel-van Riel

 Heer W. Laman Trip

Mijn man werd in 2007 getroffen door een progressieve vorm van Parkinson. Na mijn heupoperatie besloten we naar Oranjestein te verhuizen. Helaas overleed mijn man al snel. Dit lichte hoekappartement heeft een heerlijk terras met uitzicht op de tuin, waarin ik dagelijks drie rondjes loop. Ik doe mee met yoga-les, fiets op de hometrainer en lees iedere dag twee kranten. Genoeg vitaliteit voor lichaam en geest dus.

Mevrouw Beintema
Bewoner Oranjestein, Doorn