Oranjepark ligt in de groene omgeving tussen Baarn en Soest schuin tegenover Paleis Soestdijk. Dit in 2008 gerenoveerde complex bestaat uit 69 huurappartementen. Hier woont u geheel zelfstandig, maar het is prettig te weten dat u gebruik kunt maken van de zorg- en dienstverlening van Pro Senectute die u nodig heeft. Oranjepark heeft een eigen restaurant, koffiecorner en receptie.

Appartementen

De 69 appartementen zijn verdeeld over zes woonlagen. Er zijn 2- en 3-kamerappartementen variërend van 80 m2 tot 130 m2. Aan de voorzijde bieden de grote ramen een weids uitzicht op de parktuin en aan de achterzijde kijkt u in het groen van het Colenso-bos. Alle appartementen zijn drempelloos en beschikken over een 24-uurszorgalarmering en videoscherm met intercom. Een moderne badkamer en open keuken geven de appartementen veel comfort. Appartementen op de begane grond beschikken over een eigen terras en de overige appartementen hebben een inpandig balkon. Indien gewenst kunt u een garagebox huren in de parkeergarage.

Thuiszorg

Met het zorgabonnement, heeft u 24-uurszorgalarmering (in geval van nood) met zorgopvolging door de thuiszorgorganisatie. Indien nodig, leveren de thuiszorgmedewerkers u zorg op basis van uw zorgbehoefte en uw zorgindicatie (tot zorg zwaarte pakket (ZZP) 4, vastgelegd in het zorgleefplan. Op afgesproken tijden ontvangt u thuiszorg vergoed op basis van de zorgverzekeringswet. Uw eigen bijdrage is gebaseerd op uw inkomen en vermogen (zie verder www.cak.nl)

 Bewonersraad Oranjepark

 De heer R. Hendriks, voorzitter

 Mevrouw M. Jager

 Mevrouw A. Doedens

 De heer A. Kuijpers

 Mevrouw E. van der Tuin

Vanuit ons huis in Bosch en Duin zochten we naar een volgende stap. Via de bridgeclub had mijn echtgenote contact met een bewoonster van Oranjepark. De stap was snel gemaakt. Het is een heerlijk appartement aan de achterzijde met uitzicht op bomen en een vijver.

De heer Steijn
Bewoner Oranjepark, Soest