Oranjepark ligt in de groene omgeving tussen Baarn en Soest schuin tegenover Paleis Soestdijk. Dit in 2008 gerenoveerde complex bestaat uit 69 huurappartementen. Hier woont u geheel zelfstandig, maar het is prettig te weten dat u gebruik kunt maken van de zorg- en dienstverlening van Pro Senectute die u nodig heeft. Oranjepark heeft een eigen restaurant, koffiecorner en receptie.

Appartementen

De 69 appartementen zijn verdeeld over zes woonlagen. Er zijn 2- en 3-kamerappartementen variërend van 80 m2 tot 130 m2. Aan de voorzijde bieden de grote ramen een weids uitzicht op de parktuin en aan de achterzijde kijkt u in het groen van het Colenso-bos. Alle appartementen zijn drempelloos en beschikken over een 24-uurszorgalarmering en videoscherm met intercom. Een moderne badkamer en open keuken geven de appartementen veel comfort. Appartementen op de begane grond beschikken over een eigen terras en de overige appartementen hebben een inpandig balkon. Indien gewenst kunt u een garagebox huren in de parkeergarage.

Thuiszorg

Met het zorgabonnement, heeft u 24-uurszorgalarmering (in geval van nood) met zorgopvolging door de thuiszorgorganisatie. Indien nodig, leveren de thuiszorgmedewerkers u zorg op basis van uw zorgbehoefte en uw zorgindicatie (tot zorg zwaarte pakket (ZZP) 4, vastgelegd in het zorgleefplan. Op afgesproken tijden ontvangt u thuiszorg vergoed op basis van de zorgverzekeringswet. Uw eigen bijdrage is gebaseerd op uw inkomen en vermogen (zie verder www.hetcak.nl)

 Bewonersraad Oranjepark

 De heer S. Haisma, voorzitter

 Mevrouw E. van der Tuin

 Mevrouw M. Jeekel

 De heer F. Kothe

 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn man werd in 2007 getroffen door een progressieve vorm van Parkinson. Na mijn heupoperatie besloten we naar Oranjestein te verhuizen. Helaas overleed mijn man al snel. Dit lichte hoekappartement heeft een heerlijk terras met uitzicht op de tuin, waarin ik dagelijks drie rondjes loop. Ik doe mee met yoga-les, fiets op de hometrainer en lees iedere dag twee kranten. Genoeg vitaliteit voor lichaam en geest dus.

Mevrouw Beintema
Bewoner Oranjestein, Doorn