Koninklijke gasten

Oranjepark ligt tussen Soest en Baarn, schuin tegenover het Paleis Soestdijk waar u kunt genieten van beeldenexposities en fairs in het park en kunt uitrusten in de Oranjerie. In de parktuin en het Colenso park is het goed toeven en wandelen. Het winkelcentrum van Soest is dichtbij en biedt vele mogelijkheden met zelfs een eigen theater ‘Artichock’. 

 

Een frisse neus

Voor de deur van Oranjepark is een bushalte om u naar leuke plaatsen in de omgeving te brengen. De Soesterduinen is een mooi natuurgebied met afwisselend duinen en bossen.

 

Cultuur snuiven

Baarn heeft ook een gezellig centrum en Kasteel Groeneveld is zeker een bezoek waard voor een kop koffie, exposities, fairs, concerten en wandelingen op het terrein. 

 

Op verkenning

Ook kunt u in Baarn heerlijk toeven aan de rivier de Eem in restaurant Eemlust. 

Laren - Singer museum, gezellige winkelstraten, café’s en restaurants 
Lage Vuursche - met pannenkoeken-restaurants, midgetgolf en mooie wandelroutes
Hilversum - golfclub, bioscopen, gezellig autovrij centrum
Loosdrechtse plassen - diverse restaurants aan het water 

 

Vitaliteit zit niet alleen in technische innovaties. Voor bewoners is er al veel te behalen in het stimuleren van de eigen regie en zelfredzaamheid. Dat kunnen kleine dingen zijn, die heel belangrijk zijn in hun beleving en welbevinden. Denk aan het stimuleren van bijvoorbeeld een bewoner die graag zelf de kopjes op tafel wil zetten.