Hoog Langen (gebouwd in 2004)  is een locatie voor zelfstandig wonen in Lochem. Hoog Langen heeft 20 huurappartementen en is mooi gelegen aan de rand van Lochem. Hier woont u geheel zelfstandig, maar het is prettig te weten dat u gebruik kunt maken van de zorg- en dienstverlening van Pro Senectute die u nodig heeft.

Appartementen

Hoog Langen heeft vijf woonlagen met in totaal 20 appartementen. De appartementen verschillen in grootte en indeling, variërend van een 2-kamerappartement op de begane grond tot een 4-kamerappartement op de bovenste etage (penthouse). Standaard zijn de appartementen ingericht met: een ruime badkamer en een keuken met inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en combimagnetron. In de bijkeuken/berging is een aansluiting voor een was- en droogmachine. Elk appartement beschikt over een 24-uurszorgalarmering, videoscherm met intercom en brandalarmering. Alle appartementen hebben een loggia (inpandig balkon) of terras (begane grond).

In de garage kunt u desgewenst een parkeerplaats huren.

 Cliëntenraad Hoog Langen

 Mevrouw R. Nieuwenhuijs-van Tijen

 De heer W. Hoyinck

 Mevrouw N.H. Voltelen, voorzitter

 De heer D. Goedhart

Gastvrije organisatie - Waar het om gaat is dat medewerkers verder gaan dan hun functiebeschrijving. Met andere woorden, wij willen in alle denkbare mogelijkheden voldoen aan de verwachtingen van bewoners en gasten.

Harm Okker
Facilitair manager