Bewoners met een zware zorgvraag (vanaf indicatie Zorg Zwaarte Pakket 4) ontvangen volledige vergoeding voor wonen, verzorging en verpleging (intramuraal) via de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Zie nadere informatie bij de button ‘Zorg’. Het Centraal Administratie Kantoor (CAK) vraagt wel een eigen bijdrage voor zorglevering op basis van het eigen inkomen en vermogen. Zie nadere informatie op de homepage bij Wonen & Zorg en op de website www.hetcak.nl

Bewoners die op basis van het Volledig Pakket Thuis, vergoed via de Wet Langdurige Zorg (WLZ), wonen in Wildhoef betalen een kale huur van € 905,40 voor een appartement van ongeveer 29 m2 en € 261,56 servicekosten per maand. Zij betalen een lage eigen bijdrage. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de locatie via Contact.

Kosten Wildhoef op basis van Volledig Pakket Thuis

Type Kale huurprijs Servicekosten
Eén persoonsappartement € 905,40 € 261,56
Twee persoonsappartement  € 1.106,60 € 321,72
Download this file (20171115_Prijzen_dienstverlening_2018_zorglocaties.pdf)Prijzen Dienstverlening 2018
Download

Wat maakt Hoog Langen bijzonder? Allereerst natuurlijk de ligging en het comfort. Onze appartementen bieden een schitterend uitzicht. Verder hebben we onderling goed contact. Er is duidelijk sprake van een bepaalde verbondenheid, maar we laten elkaar ook vrij. Pro Senectute is een belangrijke verbindende factor en dat maakt de locatie eveneens bijzonder.

Mevrouw Linskens
Bewoner Hoog Langen, Lochem