Omdat Tusselerhof gesloopt wordt voor nieuwbouw op dezelfde plek, zijn de bewoners op 4 juni 2018 voor twee jaar tijdelijk gehuisvest op de Bosweg 1, 7241 JH Lochem 
T 0573 256 231 E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In het voorjaar van 2018 zal het huidige Tusselerhof gesloopt worden om een nieuwe locatie te realiseren op dezelfde mooie plek. Zie beeld nieuwbouwimpressie Tusselerhof.

Bouwplan

De verwachting is dat de bouw medio 2020 gereed is. Tussen de twee vleugels bevindt zich de transparante ontmoetingsruimte met mooi uitzicht op de groene omgeving.
Hier bevindt zich de entree, het restaurant met veranda en terras aan voor- en achterzijde. Tevens komen er ruimtes voor een kapsalon en fitness.

Hospitality

Het nieuwbouwplan heeft allure en de uitstraling van onze medewerkers zal hier straks bij aansluiten. Naast kwalitatieve zorgverlening, zal de aandacht uitgaan naar hospitality (gastheerschap).

 Cliëntenraad Tusselerhof

 Heer J. Coers, voorzitter 

 Mevrouw J. Martin secretaris

 Mevrouw C.C.H. Moritzen-Rutgers

 Mevrouw E.C.M.O. Hofstee-de Maes Janssens

 Mevrouw A. Oprel-van Riel

 Heer W. Laman Trip

Vanuit ons huis in Bosch en Duin zochten we naar een volgende stap. Via de bridgeclub had mijn echtgenote contact met een bewoonster van Oranjepark. De stap was snel gemaakt. Het is een heerlijk appartement aan de achterzijde met uitzicht op bomen en een vijver.

De heer Steijn
Bewoner Oranjepark, Soest